Maske Kimsin Sen jürisi Alican Yücesoy kimdir? Alican Yücesoy kaç yaşında? Film ve dizileri…


0

Alican Yücesoy hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kariyerine Üniversite yıllarında başlayan oyuncu Alican Yücesoy lisans eğitimini Haliö Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Okula girdiği günün ertesi günü seçmelere katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda çalışmaya başlamıştır. İşte Alican Yücesoy hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler…

ALİCAN YÜCESOY KİMDİR ASLEN NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Alican Yücesoy (d. 22 Ekim 1982, İstanbul), Türk oyuncudur.

Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda çalışmaya başlamıştır. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır. 2015 yılı itibarı ile Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun yeni genel sanat yönetmenidir.

Anne tarafı yarı Bulgaristan, Rusçuk göçmeni yarı Bartınlı iken baba tarafı Arap kökenlidir.

Rol aldığı oyunlar

  • He-Go: Halil Babür – Altıdan Sonra Tiyatro – 2017
  • Gülünç Karanlık: Wolfram Lotz – Bakırköy Belediye Tiyatroları-2016
  • Hayvan Çiftliği (oyun): George Orwell – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2014
  • Sıkı Yönetim: Albert Camus – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2012
  • Eksik: Özer Aslan – Tiyatro Hal – 2012
  • Külhanbeyi Müzikali: Ülkü Ayvaz – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2011
  • Aklı Havada: Ali Yenel – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2010
  • Yağmurcu: Richard Nash – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2008
  • Tersine Dünya: Orhan Kemal – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2007
  • Dua Odası: Shan Khan – Tiyatro Z – 2006
  • Pırtlatan Bal: Aziz Nesin – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2005
  • Günün Adamı: Haldun Taner – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2005
  • Teneke: Yaşar Kemal – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2004
  • Klaksonlar, Borazanlar ve Bırtlar: Dario Fo – Bakırköy Belediye Tiyatroları – 2004
  • Köpek Kadın Erkek: Sibylle Berg – 2004
  • Suret: Onur Bayraktar – Stüdyo Drama – 2004

Filmografisi

  • 2022 Maske Kimsin Sen? (Jüri)
  • 2021 Hükümsüz (Serdar)
  • 2020 9 Kere Leyla (Haris)
  • 2020 Bir Başkadır (Sinan)
  • 2020 Menajerimi Ara (konuk oyuncu)
  • 2020 Jet Sosyete (Ahmet; konuk oyuncu)
  • 2019 Küçük Şeyler (Onur)
  • 2018 Can Kırıkları (Cihan Karadağ)
  • 2018 Adı: Zehra (Serkan Kurdoğlu)
  • 2017 Aşk Uykusu (Serkan)
  • 2016 Kördüğüm (Umut)
  • 2015 Ertuğrul 1890 (Bekir)
  • 2015 Serçe Sarayı (Ali Rıza öğretmen)
  • 2014 Bana Artık Hicran De (Murat Sezgin)
  • 2013-2014 İntikam (Ali Sülen)
  • 2012-2013 Şubat (Şubat)
  • 2012 Suskunlar (Cebrail)
  • 2011 Sen de Gitme (İlker)
  • 2011 Eyyvah Eyvah 2 (İbrahim)
  • 2010 Prensesin Uykusu (Neşet)
  • 2010 Fatmagül’ün Suçu Ne? (Ali)
  • 2010 Eyyvah Eyvah (İbrahim)
  • 2009 Ev (02 Koray)
  • 2008-2010 Adanalı (Tilki Timur)
  • 2008 Dinle Neyden (Halil Tabip)
  • 2007 Gurbet Yolcuları (Hüseyin)
  • 2007 Zoraki Koca (Tarık)
  • 2007 Umut Adası (Tuğra)
  • 2006 Son Osmanlı Yandım Ali (Mustafa Kemal)
  • 2004 2 Eylül (Tim Çavuşu)
  • 2004 Akümülatörlü Radyo (Murat)
  • 2003 Sessiz Gece (Işık)
  • 2003 Pilli Bebek (Ertuğrul)

beğinip arkadaşlarınla paylaşır nısın?

0

Tepkiniz nedir?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bir Biçim Seçin
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format