Facebook Twitter Instagram
    Salı, Eylül 19
    • Anne ve Çocuk
    • Burçlar
    • Cilt Bakımı
    • Genel
    • Gezi ve Seyahat
    • Güzellik
    • İlişkiler
    • Kadın
    • Kim Kimdir?
    • Magazin
    • Makyaj
    • Mutfak
    • Saç Bakımı
    • Sağlıklı Yaşam
    • Trend ve Moda
    • Yiyecek
    Facebook Twitter LinkedIn VKontakte
    Banner
    • Anne ve Çocuk
    • Burçlar
    • Cilt Bakımı
    • Genel
    • Gezi ve Seyahat
    • Güzellik
    • İlişkiler
    • Kadın
    • Kim Kimdir?
    • Magazin
    • Makyaj
    • Mutfak
    • Saç Bakımı
    • Sağlıklı Yaşam
    • Trend ve Moda
    • Yiyecek
    Home»Magazin»Serdar Ortaç’ın hayatı film oluyor
    Magazin

    Serdar Ortaç’ın hayatı film oluyor

    AfetBy AfetAğustos 18, 2022Yorum yapılmamış2 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    serdar-ortac’in-hayati-film-oluyor
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    1994 yılında çıkardığı ilk albümü ‘Aşk İçin’ ile profesyonel kariyerine adım atan, pop müziğe birçok hit parça kazandıran Serdar Ortaç, geçtiğimiz ay Etiler’de bir mekanda kameralara yansımıştı. Kapıda basın mensuplarının kendisini beklediğini öğrenen popçu, muhabirleri içeri davet ederek, kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı.

    “MURAT BOZ, GÜLŞEN, ALEYNA TİLKİ VAR”

    Yeni projesi hakkında konuşan Ortaç, “Yok, stüdyodaydık. Sonra çıkışta et yemeye gidelim dedik. ‘Proje 2’ albümü geliyor. Başka da bir şey yok. Bu projede Murat Boz var, ‘Ne Olur Gitme’ şarkımı okuyacak. Gülşen var, ‘Mesafe’ şarkımı okuyacak. Aleyna Tilki var, ‘Ayrı Gitme’ şarkımı okuyacak. Güzel, dopdolu bir albüm geliyor” demişti.

    “BORÇLAR BİTTİ”

    Serdar Ortaç, “Sürekli borçlarınız konuşuluyordu. Son durum nedir?” sorusuna, “Bitti bitti. Borç bitti, artık konuşacak bir şey yok” cevabını vermişti. Özel hayatı hakkında da açıklama yapan 52 yaşındaki sanatçı, şu ifadeleri kullanmıştı:

    Umurumda değil aşk. 50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması olur, aşkı olmaz.

    “HEPİMİZ YALNIZ YAŞAYALIM, BU DERTLER BİTSİN”

    Önceki haftalarda ise Hürriyet gazetesinden Ömür Gedik’e röportaj veren ünlü şarkıcı, Seçil Gür’le ayrılığı hakkında, “Keşke bitmesine izin vermeseydim. 10 numara bir kızdı. Kusursuz bir insandı. Benim dengesizliklerim yüzünden bitti. Kimse zorla istemediğim bir şeyi yaptıramaz bana ama ilişki fedakârlıktır. Kadın sinema ister, gidersin. Fedakârlık yapmamız lazım. Bir kadına ‘Haklısın, olabilir, doğrudur’ dersen, olayı çözersin. Bunu birebir yapıyorum ama fedakârlık yapamıyorum. Bence hepimiz yalnız yaşayalım, bu dertler bitsin. Zaten 50 sene sonra evlilik diye bir şey kalmayacak” açıklamasını yapmıştı.

    Ortaç, “Tek eşliliğe ne oldu?” sorusunu ise “Tek eşlilik erkekler kudurmasın diye uydurulmuş bir şey. Çok eşliliği ben hiç sevmiyorum ve tasvip etmiyorum. Zaten hiçbir ilişkim bitmeden bir diğerine başlamadım” şeklinde yanıtlamıştı.

    “YENİ BİR ŞARKI YAPTIM”

    Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler’de yer alan bir stüdyoya girerken objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşan Ortaç, “Yeni bir tane şarkı yaptım, adı ‘İlaç.’ O yüzden stüdyoya geldim. Güzel, değişik bir şey yaptım. Yani yine Serdar Ortaç, değişik bir şey dediğime bakmayın” dedi.

    Şarkıcı, son dönemin bitmek bilmeyen sahne kostümleri tartışması polemiği sorulduğunda, “Ben karışmam ya. Ne olur karıştırmayın beni” diyerek, bu olaya girmek istemediğini belirtti.

    “SENARYO GELDİ”

    Müslüm Gürses, Bergen, Dilberay gibi birçok sanatçının hayatını anlatan filmler hakkında da konuşan Ortaç, “Bir senaryo geldi. Bayıldım, ama ben oynamayacağım” şeklinde konuşarak, kendi hayatının konu olacağı bir film yapılacağını söyledi.

    Serdar Ortaç, “Sizi kim oynasın istersiniz?” sorusuna ise, “Japon’a benzeyen biri” cevabını vererek güldürdü.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous ArticleCeylan Ertem: Kalbin yıllar geçse de yanıyor!
    Next Article Haberler: Kim Milyoner Olmak İster’de yarışan tıp öğrencisi 200 bin TL’lik soruda takıldı!
    Afet

    Related Posts

    Mehmet Şef, görme engelli depremzedeye MasterChef önlüğü giydirdi

    Mart 4, 2023

    ‘Veda Mektubu’ kostümleri ve styling’i ile tam not aldı

    Mart 4, 2023

    Aslı Altaylar’ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi

    Mart 3, 2023

    Leave A Reply Cancel Reply







    Copyright © 2017. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Go to mobile version